Evlilik Yıldönümü Mesajları

04-02-2022 13:49
Evlilik Yıldönümü Mesajları
Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmamız dileğiyle.
 
Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek. Daha nice birlikte yıllarımızı kutlamak dileğiyle.
 
Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi… Birlikte nice yıllar geçirmek dileğiyle.
 
Hayatımda olduğun ve benim eşim olduğun için o kadar şanslıyım ki evlilik yıldönümümüz kutlu olsun ömrüm.
 
Sen güneş gibi gönlüme doğdun ya, sen hep benim yanı başımda oldun ya ben daha ne isterim. Seni çok seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Birlikte nice mutlu senelere.
 
Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.
 
Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.
 
Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi. Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım.
 
"Evet dediğin gün, hayatımda ve gönlümde hiç batmayacak bir güneş doğdu. Karanlığımı aydınlattın. Bana hayatın anlamını gösterdin. Sensiz tek bir ânı bile hayal edemiyorum. Birlikte mutlu güzel yıllara canım sevgilim.”

"Hayatımdaki en güzel yılı yaşattın bana. Senden önce yaşamadığımı fark ettim. Sensiz geçen yılların boşa harcandığını fark ettim. İyi ki girdin hayatıma, iyi ki yaşamın kaynağı oldun benim için. Seni çok seviyorum hayat kaynağım.”
"Hayatımın en güzel anıydı o gün. Seninle bir ömre "evet” dediğim an hayatımda söylediğim en değerli ve eşsiz sözcüktü. Seninle birlikte yaşadığım her an seni daha çok sevdim ve her geçen gün daha çok sevmeye devam ediyorum. Bu ömrü yaşanabilir kılan en güzel insansın bir tanem.”



"Geride bıraktığımız senelerde beni her anımda yanımda olup bana destek verdiğin, üzüntülerime ve mutluluklarıma ortak olduğun için çok teşekkür ederim. Seni bu dünyadaki her şeyden daha çok seviyorum. Evlilik yıl dönümüz kutlu olsun birtanem.”

"Masalların benzersiz diyarlarında çıkıp gelen bir mutluluk perisi oldun benim için. Seninle olduğum her an masal diyarlarında yaşadığımı hissettim. Hayatımı eşsiz kıldın sevgilim. Seninle birlikte nice mutlu güzel yıllar geçirmekten başka bir istediğim yok bu hayatta. Nice güzel yıllara sevgilim.”

"Sen benim her fırtınadan sonra güvenle sığınabileceğim liman oldun. Korktuğum zaman kollarında huzuru bulabildiğim insan oldun. Karlı havalarda içimi ısıtan güneş, sıcak havalarda ruhumu serinleten rüzgar oldun. Birlikte yaşlanacağımız güzel yıllara sevdiğim.”

"Evimizinden, gönlümüzden sevginin hiç eksik olmayacağı, mutluluklarımızın sürekli artacağı, üzüntülerin ve acıların ise bizden uzak duracağı bir yıl geçirmemiz umuduyla evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun yaşam sebebim.”

"Birbirimize olan sevginin, bağlılığın her gün daha çok arttacağı bir yıl olsun. Neşemiz ve mutluluğumuz ömür boyu sürsün. Nice güzel yıl dönümlerine aşkım.”

Seninle hep birlikte yaşlanmak, hayallerimizi paylaşmak ve hep ileriye bakmak için çıktığımız yolda, hep birlikte, hep omuz omuza ve yan yana olmak tek dileğim. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Ben sana her zaman senden daha yakın, kalbinin her atışındayım. Senin varlığınla tanıştım ya işte o gün gözlerinin huzuruna alıştım…
 
"Sen olmadan nefessiz kalırım. Sensiz temellerim olmaz. Sensiz kalbim atmaz. İyi ki benimlesin sevgilim. Nice mutlu güzel yıllar geçirmemiz dileğiyle.”

"Tüm şiirleri sana yazıp göndersem yine sana olan aşkımı ifade etmeye yetmez. Bütün dünyayı serseler önüme yine de senin gülüşüne değişmem. İyi ki girdin hayatıma, iyi ki birlikte yıllar geçirdik. Seni çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.”





IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.