ANNELER GÜNÜ NOTLARI

09-05-2023 16:20
ANNELER GÜNÜ NOTLARI



Anneciğim, senin sıcaklığın, sevgin ve özverin beni her zaman ileriye taşıdı. Sen benim hayatta sahip olduğum en büyük desteğim oldun.Seni seviyorum ve seninle gurur duyuyorum.

Her şeye katlanan, benimle birlikte her zaman yan yana olan, değeri biçilmeyen ve melekleri kıskandıran varlık, yani annem, bu dünyada sen olduğun sürece her zaman kendimi en mutlu insan kabul edeceğim. Anneler gününü bu vesile ile kutlarım canım anneciğim.

Bana iyi bir insan olmak için ihtiyacım olan her şeyi sen öğrettin. Sen sadece annem değil, aynı zamanda öğretmenimsin. Anneler Günün kutlu olsun!

Anneler Günün kutlu olsun anneciğim! Benim annem olduğun için çok mutluyum. Bana her zaman inandığın ve benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Seni seviyorum!

Hayatım boyunca beni hep destekledin ve teşvik ettin. Anneler Günün kutlu olsun!

Söyleyeceğim hiç bir söz, sevgine ve desteğine teşekkür edemeyecek biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

Anne, sen dünyanın en iyi annesisin, seni çok seviyorum. Bana karşı duyduğun koşulsuz sevgi için teşekkür ederim.Anneler Günün kutlu olsun!

İlk adımlarımı seninle attım, ilk kahkahamı sen işittin... İlk kez sana böyle baktı gözlerim ANNEM... Günün kutlu olsun, ömrün uzun olsun...

Anneler Günü bir gün değil; her gündür... Sevgin her gün içimizde, sen bizim evimizde bir meleksin annem...


Çektiğin sancıları, uykusuz gecelerini, katlandığın zorlukları unutmadım anne... Bu Anneler Günü'nde sana gelemedim ama kalbim hep seninle... İYİ Kİ BENİM ANNEMSİN...

Yüzü melek gibidir, kalbi çiçek gibidir, gülüşü güneş gibidir... ANNELER BİZİM HER ŞEYİMİZDİR... ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.